sztangle francuskie z szynka,

sztangle francuskie z szynka,
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: ivaVienna
Gdzies kiedys w necie znalazlam takie danie i dzisiaj wykonane zostalo!fajne :-)

Składniki

  • opakowanie gotowego ciasta francuskiego
  • szynka

Przygotowanie

  1. Pokroic ciasto i zwinac rulony z szynka,

  2. Piecz w goracym piecu(temp.180stopni C)

Komentarze do przepisu (8)

pytys 30 września 2013
mniam..........do ulubionych. Jaką szynke dałaś?
Annuar 01 października 2013
Fajny przepis na smaczną i szybką przekąskę, szkoda, że niedokładny: nie wiadomo jaka szynka (mi wygląda na... Czytaj całość »
Fajny przepis na smaczną i szybką przekąskę, szkoda, że niedokładny: nie wiadomo jaka szynka (mi wygląda na jakąś wędzoną parmeńską, schwarzwaldzką itp), ile tej szynki, jaka wielkość pasków ciasta, jak długo piec
agata-1969 19 lutego 2014
Robiłam są PYCHA !!!
Teraz goście zawsze się o nie upominają :)
Smaczne są same lub z sosem czosnkowym albo... Czytaj całość »
Robiłam są PYCHA !!!
Teraz goście zawsze się o nie upominają :)
Smaczne są same lub z sosem czosnkowym albo zupką serową. Ja dawałam szynkę parmeńską lub szwarcwaldzką.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • opakowanie gotowego ciasta francuskiego
  • szynka
Składniki