Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dobrze doprawionym mięsem mielonym.
Czy zrobienie pysznego sosu do sałatki jest trudne? Nic z tych rzeczy! Dziś z...
Odsłon: 470
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 26002
Czy zrobienie pysznego sosu do sałatki jest trudne? Nic z tych rzeczy! Dziś z...
Odsłon: 470
Chleb na zakwasie żytnim przygotowany na bazie mąki orkiszowej (typ 750) i mą...
Odsłon: 26002
Składniki
Pieczarki obrałam, oderwałam nóżki i lekko posoliłam wewnątrz. Wyrobiłam masę mięsną i nakładałam po łyżce farszu.
Nadziałam na pałeczki bambusowe i położyłam na wytłuszczony grill. Zrobią się dosyć szybko, więc są dobre po zrumienieniu z każdej strony. Podałam w langoszach- ostatnio zaczęły pojawiać się obok wrapów.
Smacznego:)