Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 65
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 59
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 65
Składniki
Rybę posypać pieprzem, polać olejem i odstawić na 2 godz w chłodne miejsce. Cebulę pokroić w ćwiartki, cukinię na cienkie plastry, papryki w paski. Posypaćsolą, pieprzem i mieloną papryką,skropic olejem.Zawiń w roladki paprykę, cebule i pomidory. Na szpadki nabić pomidory rybę cukinie i roladki. Skrop szaszłyki olejem i opiekaj z każdej strony 5-8 min.