Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe szaszłyki na imprezę sylwestrową. Idealna przekąska na zimną płytę. Wystarczy nadziać kulki mozzarelli, pomidorki koktajlowe i listki bazylii na patyczki do szaszłyków, a następnie całość polać sosem z oliwy i suszonej bazylii. Prościej już się nie da!
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27471
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 163
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1203
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27471
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 163
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 188
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1203
Składniki
Pomidorki koktajlowe umyj i osusz. Listki bazylii opłucz i odłóż do obcieknięcia na ręcznik papierowy. Mozzarellę w kulkach odsącz z zalewy.
Na patyczki do szaszłyków nadziewaj kolejno: mozzarellę, bazylię i pomidorki. Szaszłyki polej oliwą wymieszają z ziołami i przyprawami. Gotowe!