Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szaszłyki z grilla to propozycja smaczna i kusząca swym kolorowym wyglądem...polecam ;)
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 58
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 14
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 101
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 517
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 58
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 14
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 101
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 517
Składniki
Składniki na marynatę dokładnie ze sobą połączyć. Mięso umyć, pokroić w paski/kostkę i obtoczyć w marynacie. pozostawić na ok. 2 godz. w lodówce. Następnie na patyki nabijać naprzemiennie mięso, plasterek cebuli, pieczarki i papryki. Posmarować pozostałą marynatą.
Grillować do momentu, aż mięso będzie upieczone, czyli po ok. 10-15 min. z każdej strony. Upieczone podawać na ciepło z ulubiona sałatką ;) Smacznego!