Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 212
Składniki
Mięso pokrój w paski
Oprósz solą czosnkową, pieprzem i papryką
Wymieszaj z miodem i 2 łyżkami oleju.
Odstaw na 2 godziny
Paprykę pokrój w paski, a cukinię w półtalarki
Paski mięsa nadziewaj na drewniane szpadki, przekładając je paskami papryki i kawałkami cukinii.
Ułóż na blasze do pieczenia.
Wstaw do piekarnika o temperaturze 200 stopni C i piecz około 20 min.