Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty sposób na przygotowanie czegoś smacznego i bardzo efektywnego. Wszyscy goście będą na pewno zachwyceni.
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 47
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 345
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 68
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 17
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 47
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 345
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 68
Pyszna babeczka do koszyczka jeśli mamy duży lub na świąteczny stół.
Odsłon: 17
Składniki
Bagietkę pokrój w poprzek na 4 równe części. Każdy z kawałków pieczywa przekrój poziomo (nie do końca, jak bułki do hod-dogów). Wydłub ze środka miąższ chlebowy. Do twarożku dodaj zioła i przeciśnięty przez praskę czosnek. Dopraw do smaku pieprzem i solą. Serkiem posmaruj środek bagietki. Przykryj sałatą, szynką i serem. Do środka bagietki włóż przekrojone wzdłóż ogórki i pokrojoną w paski paprykę. Zamknij bagietkę. Owiń ją szczelnie folią aluminiową. Pozostaw na noc w lodówce. Przed podaniem pokrój ją w ok. 2 cm plastry. W każdy plaster wbij wykałaczkę.