Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 667
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 136
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 667
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 136
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Składniki
Mięso pokroić w paski, cebulę w piórka, ogórki w paski, pieczarki w plasterki. Smażyć partiami: mięso (wyłożyć), posypać solą i pieprzem, a potem cebulę, pieczarki i pod koniec posypać mąką i curry. Dołożyć mięso. Smażyć przez chwilę i podlać rosołem. Gdy zmięknie dołożyć ogórki i zagęścić śmietaną z musztardą. Dodać odrobinę cukru i pietruszkę. Podawać z ryżem lub białym pieczywem.
bon appétit!