Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Składniki: - 4 steki z biodrówki wołowej - 2 ząbki czosnku - papryczka chili mielona - sól, pieprz - oliwa Sposób przygotowania: Steki umyj, osusz i natrzyj przyprawami. Oliwę wymieszaj z roztartym czosnkiem. Natrzyj nią mięso i piecz na grillu, mniej więcej po 3 minuty z każdej strony. Do mięsa można podać warzywa ( marchew, cebula, czerwona fasola) duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem chili.
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2145
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 983
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2145
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 983
Składniki
Steki umyj, osusz i natrzyj przyprawami. Oliwę wymieszaj z roztartym czosnkiem. Natrzyj nią mięso i piecz na grillu, mniej więcej po 3 minuty z każdej strony. Do mięsa można podać warzywa ( marchew, cebula, czerwona fasola) duszone w sosie pomidorowym z dodatkiem chili.