Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 194
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 114
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 194
Składniki
Bułkę rozcinamy i każdą połówkę smarujemy serkiem kanapkowym. "Przyklejamy" sałatę. Układamy ser ... wędlinę. Z końcówek jajek robimy oczy. Jako gałki powinniśmy wykorzystac oliwki ( niestety ja nie lubię i nie miałam ich w domu ). Z marchewki wycinamy nosek. Dekorujemy wg. uznania.