Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedliście kiedyś plantany? Odkryłam te skrobiowe banany niedawno i jestem totalnie zaskoczona ich smakiem. Mają bardzo dużo skrobi, a więc są ogromnie kaloryczne, a po usmażeniu smakują jak … pieczone ziemniaczki.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 159
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9273
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 182
Polecam.
Odsłon: 864
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 159
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9273
Składniki
Jedliście kiedyś plantany? Odkryłam te skrobiowe banany niedawno i jestem totalnie zaskoczona ich smakiem. Mają bardzo dużo skrobi, a więc są ogromnie kaloryczne, a po usmażeniu smakują jak … pieczone ziemniaczki. Jeżeli dbacie o linię, to oczywiście plantany nie znajdą się w Waszej diecie, ale warto choć raz ich spróbować.
Plantany obieramy i kroimy na plasterki. Wrzucamy do miseczki, posypujemy przyprawami i mieszamy tak, aby pokryły one każdy plasterek plantana. Rozgrzewamy olej na patelni i smażymy na złoto z obydwu stron. Smacznego!!!