Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane fetą i smażone w cieście naleśnikowym! Ostatnie smaki lata.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
Wcześniej zrobiłam kwiaaty cukinii faszerowane twarożkiem kanapkowym z dodatkiem koperku.
Tym razem zrobiłam z fetą 1/4 opakowania, śmietaną 1 łychą, pieprzem i bazylią. Jeśli używanie nie solonego twarożku to trzeba doprawić. Całość wymieszałam, farsz włożyłam łyżeczką w kwiaty. Zanurzyłam w gęstszym cieście naleśnikowym i usmażyłam na rumiano.
W zeszły weekend cukinie i kabaczki jeszcze u mnie kwitły. Smacznego :)