Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś w zamian tych "pysznych" wędlin, które mamy w sklepach. Przepis zapożyczony z wyszperanej gazetki...
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 756
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1803
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 756
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1803
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Wszystkie składniki mielimy. Przetapiamy słoninę, jak się wytopi dodajemy kiełbasę, po 10 minutach pieczarki i znów po 10 min paprykę. Mieszamy dokładnie i przyprawiamy. Gorące rozlewamy ostrożnie do słoików i ustawiamy dnem do góry. Najlepsze jest na drugi dzień.
Mnie z tych proporcji wyszło 6 sporych słoików ale błyskawicznie się rozeszło po znajomych :) kto spróbował to chciał więcej:) P.S. Chcę dodawać zdjęcia ale mam mały problem - nie mogę wycelować z rozmiarem, albo jest za duże albo za małe. Macie jakiś pomysł?