Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiejszą propozycją są słupki z cukinii w pysznym cieście naleśnikowym
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4809
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5256
Przepyszne warzywne kotleciki z nutką dojrzewającej szynki.
Odsłon: 4809
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 164
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 5256
Składniki
Przygotować cukinię oczyścić z nasion a następnie pokroić w słupki i posolić odstawić aby zmiękła, następnie przygotować ciasto naleśnikowe według opisu w składnikach
Gdy wszystko mamy przygotowane na patelnię wlać olej i go rozgrzać następnie słupki cukinii zanurzyć w cieście naleśnikowym i układać na rozgrzanym oleju, smażyć z obu stron na złoty kolor