Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
brak śniegu zimą prowokuje mnie do tego, by chociaż w słoiku oczy bielą nacieszyć :) raz, dwa i sycące śniadanko gotowe!
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 180
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 238
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
Ser kruszę i wrzucam do słoika. Owoce latem świeże, zimą mrożone (tu jestem samowystarczalna, ale można kupić gotowe mrożonki) - dodaję do słoika, w różnych proporcjach, zależy na co mam ochotę albo co mam w lodówce:) Zalewam miodem, zakręcam słoik i lecę do roboty :)