Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...ale pyszny.
Odsłon: 687
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 66
Polecam.
Odsłon: 614
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 343
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5114
...ale pyszny.
Odsłon: 687
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 66
Polecam.
Odsłon: 614
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 343
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 140
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5114
Składniki
Zpodanych składników robimy ciasto.Na oleju smażymy cienkie naleśniki.
Grzyby moczymy,a następnie gotujemy.Osączamy.Jajka gotujemy na twardo,obieramy i siekamy wraz z grzybami.
Cebulę obieramy,drobno siekamy i podsmażamy na oleju.Dodajemy grzyby i jajka.Doprawiamy solą i pieprzem.Chwilę podsmażamy.
Naleśniki smarujemy farszem i ciasno rolujemy.Kroimy w 4-cm plastry.Wkładamy pionowo donatłuszczonego naczynia żaroodpornego.Posypujemy serem i natką.Skrapiamy olejem i zapiekamy w 180 stopniach,aż się zarumienią.