Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik podany z fasolką szparagową.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 168
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 195
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 168
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 195
Składniki
Wykonanie: Fasolkę oczyścić, opłukać i ugotować w lekko osolonej wodzie. Następnie odsączyć i pokroić. Śledzie drobno pokroić, wymieszać z fasolką, posiekana cebulą, zieleniną i przyprawami doi smaku. Majonez wymieszać z jogurtem, musztardą do smaku, dodać do śledzi i jeszcze raz wymieszać. Schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem jako przekąska.