Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik w trochę innej odsłonie
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1771
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 51
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1771
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 51
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
Śledzie moczymy na noc. Na drugi dzień kriomy w paseczki. Cebulę kroimy w piórka i szklimy na patelni. Dodajemy do cebuli miód, przecier i wszystkie przyprawy. Studzimy. W słoiku układamy na przemian śledzie, cebulę itd. Zalewamy oliwą i do lodówki na 3 dni. Smacznego