Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne śledzie w musztardzie z miodem , majonezem i śmietaną. Idealne na świąteczny stół .
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 22
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 22
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1568
Składniki
Śledzie wypłukaj i zalej mlekiem na godzinę .Następnie odsącz na sicie i pokrój w dowolnej wielkości paski . Cebule obierz i pokrój w plasterki, zalej wrzątkiem i zostaw na 15 minut , następnie cebulę odsącz na sicie .
Wszystkie składniki na sos wymieszaj ze sobą .Cebule odciśnij przełóż do salaterki , połącz z sosem i śledziami . Wstaw do lodówki na całą noc.