Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i proste w przygotowaniu śledzie w sosie koperkowym z korniszonami i czerwoną cebulą.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 888
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 170
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 888
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 170
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Płaty śledziowe opłukaj, zalej mlekiem i odstaw na godzinę, następnie osusz ręcznikiem papierowym, pokrój w paski dodaj ocet jabłkowy, olej i pokrojoną czerwoną cebulę w paseczki. Wymieszaj.
Ogórki pokrój na pół plasterki dodaj do śledzi i wymieszaj.
Majonez wymieszaj ze śmietaną i musztardą, dodaj posiekany koperek całość wymieszaj, dodaj do śledzi, dopraw do smaku solą i pieprzem. Odstaw do lodówki na kilka godzin.