Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po dwóch dniach w lodówce są gotowe do spożycia :)
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 437
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12612
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 94
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 437
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 12612
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 94
Składniki
Jeśli filety są słone, wcześniej namoczyć je w wodzie lub mleku. Następnie osuszyć i pokroić na kawałki. Cebulę pokroić w kostkę. W misce połączyć śledzie, cebulę, ziele angielskie oraz kilka łyżek oleju, wymieszać.
Następnie całość przełożyć do słoika, szczelnie zamknąć i odstawić do lodówki na około 48godzin. Słoik od czasu do czasu obracać.