Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli śledzi kolejny przepis na ich przyrządzenie. Tym razem śledzie po węgiersku.
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4944
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2320
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 56
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 223
Boczek - może nie jest zbyt zdrowy, jest tłusty, ale czasem można sobie pofol...
Odsłon: 4944
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 2320
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 56
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 223
Składniki
Cebulę kroimy w półkrążki Paprykę kroimy w paski
Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim cebulę, aż lekko się zeszkli, a następnie dodajemy pokrojoną paprykę i dusimy razem ok 10 minut często mieszając
Po tym czasie do cebuli i papryki dodajemy passatę pomidorową i wszystko razem chwilę gotujemy Doprawiamy solą i pieprzem. Studzimy
Śledzie kroimy w paseczki i mieszamy z ostudzonymi warzywami
Odstawiamy na kilka godzin do lodówki, aby smaki się przegryzły