Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 43
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 89
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 210
Składniki
Odsączyć kapary i paprykę,zalewę zostawić na później.Filety pokroić w kostkę.Paprykę,cebulę pokroićw bardzo drobną kostczkę,kapary na pół a oliwki na ćwierć.Do słoiczka(szejkera) wlać zalewę z papryki i kaparów dodać pieprz i cukier/miód,wymieszać dodać olej (polowę ilości zalewy) i znów wymieszać.Śledzie połączyć z warzywami zalać marynatą .Odstawić na noc do lodówki do przegryzienia się składników.
Dla zaostrzenia smaku można dodać ostrą papryczkę marynowaną lub sproszkowane:ostrą paprykę lub pieprz cayenne.