Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, aromatyczne, smak niezapomniany, nadające się na każdą okazję, bardzo szybko znikają.
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27494
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1249
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27494
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 175
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 201
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1249
Składniki
Śledzie moczymy w wodzie z dodatkiem octu lub mleku w/g uznania słonności.
Cebulę kroimy w talarki i zmiękczamy cukrem, następnie odciskamy sok i dodajemy do wymoczonych i pokrojonych w odpowiednie kawałki śledzi. Papryczkę chili kroimy w zdłuż i wyciągamy nasienie, a następnie pokrojoną w talarki, dodajemy do śledzi. Dodajemy wszystkie przyprawy, musztardę, zalewamy olejem i odstawiamy do lodowki do przegryzienia i nabrania aromatu na minimum 4 dni.