Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Matiasa zalej mlekiem, odstaw na noc.
Ocet zagotuj z listkiem laurowym, zielem, pieprzem i lubczykiem, wystudź.
Cebulę pokrój w krążki, zalej zimną zaprawą, odstaw
Wymoczone śledzie przełóż marynowaną cebulą, zalej olejem lnianym.
Obłóż kilkoma plasterkami cytryny.