Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo ciekawy pomysł na śledzika, alternatywa od nudnych wersji z cebulą i olejem, zawsze wszystkim smakuje
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 138
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 263
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 138
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 263
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 370
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 106
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Składniki
Filety wymoczyć 2-4 godziny, pokroić w dzwonki, ułożyć warstwę na półmisku, doprawić pieprzem
grzyby marynowane i połowę cebuli pokroić w kostkę, ułożyć warstwowo na śledziu, następnie warstwa groszku
przykryć składniki warstwą majonezu
ogórki skroić w kostkę, wyłożyć na majonezie, następnie połowę cebuli pokroić w piórka, ułożyć warstwę
ugotować jajka, posiekać w kostkę, wymieszać z sosem: 1/3 majonezu, 1/3 musztardy, 1/3 koncentratu, ułożyć warstwę, Smacznego!