Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać i rozkoszować się soczystością i chrupkością !
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1753
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 250
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 118
Składniki
Do miski wsypać łyżkę vegety,2 łyżeczki papryki średniej (1/3 ostrej i 2/3 słodkiej), 1/2 łyżeczki curry łagodnego, 4-5lyzek oliwki wszystko wymieszać. Wrzucić skrzydełka na całą noc czasem mieszając. Następnego dnia skrzydełka wyjąć z marynaty odsączyć, obtoczyć w mące kartoflanej i wkładać delikatnie na głęboki olej rozgrzany porządnie, smażyć na zloty kolor - najlepsze prosto z garnka SMACZNEGO :)))