Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne skrzydełka z chrupiącą skórką a w środku soczyste i mięciutkie. Idealne na spotkania towarzyskie .Polecam.
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 26
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 210
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 204
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 26
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 210
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 204
Składniki
Skrzydełka opłukaj, odetnij małe końcówki skrzydełek i osusz ręcznikiem papierowym .
Do miseczki wlej olej, dodaj przyprawy i przeciśnięty przez praskę czosnek wymieszaj. Następnie natrzyj skrzydełka przyprawami i wstaw do lodówki na minimum dwie godziny a najlepiej na całą noc.
Skrzydełka ułóż w koszu frytkownicy ustaw temperaturę na 200 st. i piec około 25 minut w połowie pieczenia możesz odwrócić na drugą stronę .
Skrzydełka najlepiej smakują z ulubionym pieczywem i ulubioną sałatką . Polecam.