Siekane kotlety rybne

Siekane kotlety rybne
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: fafiatko
Najsmaczniejsze i bardzo łatwe w przygotowaniu.

Składniki

Przygotowanie

  1. Miałam całą flądrę, więc musiałam ją wyfiletować. Filety posiekałam w kostkę mniej więcej 1na 1 cm.

  2. Do ryby dodałam startą na drobnym oczku cebulę i czosnek, jajo, bułkę tartą, natkę, sól i pieprz. Masę wyrobiłam i odstawiłam na pół godziny do stężenia w lodówce.
    Uformowałam kotlety obtoczyłam dodatkowo w bułce tartej i usmażyłam na rumiano.

  3. Podałam w bule, z pieczonymi ziemniakami i jarmużem w śmietanie.

  4. Smacznego:)

Komentarze do przepisu (14)

Nevermore 29 października
Jestem jeszcze przed śniadaniem, więc biorę ;) PYSZNOŚCI :) Trzecią fotę zjadłbym nawet przez monitor hihi.
konhambos 30 października
Lepsze od schabowego :)
kucharka-amatorka 04 listopada
W piątek zrobię je na obiad.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki