Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serowe ciasteczka to bardzo fajny dodatek do czerwonego barszczyku.
...ale pyszny.
Odsłon: 674
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 54
Polecam.
Odsłon: 605
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 331
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 129
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5108
...ale pyszny.
Odsłon: 674
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 54
Polecam.
Odsłon: 605
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 331
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 129
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5108
Składniki
Zagniatamy ciasto z sera żółtego startego na tarce o grubych oczkach, mąki, margaryny, jajek i soli. Wkładamy na 10 minut do lodówki. Ze startego sera żółtego i serka czosnkowego przygotowujemy nadzienie, które doprawiamy pieprzem. Ciasto rozwałkowujemy cienko i szklanką wycinamy koła. Na środku kładziemy łyżeczką nadzienie i zlepiamy jak pieroga. Układamy na blasze i pieczemy w 200 stopniach 15-20 minut.