Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 41
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 40
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 41
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 40
Składniki
Serek przełóż do większego naczynia,opłucz i osusz wszystkie warzywa,posiekaj dość drobno koperek i szczypior, cebulę pokrój w cienkie piórka. Paprykę w drobne paseczki, rzodkiewki w półplasterki, ogórki w słupki, pomidorki w ćwiartki lub w połówki, i jeśli lubisz czosnek 1 ząbek przeciśnij przez praskę.
Oprósz solą i świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszaj i gotowe!!!!