Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab po warszawsku z pastą jajeczno- chrzanową. Idealny na Święta i imprezy. Smaczna i efektowna przekąska na świąteczny stół ,zachwyci nie tylko smakiem,ale i wyglądem gości.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 594
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 48
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 77
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 47
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 357
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 594
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 48
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 77
Makaron z pomidorami to świetny pomysł na lekki obiad czy kolację. Danie jest...
Odsłon: 47
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 357
Składniki
Schab natrzeć miksturą i pozostawić na noc w lodówce. Następnego dnia , mięso upiec w rękawie ok. 1.15 h i studzić. Wywar spod mięsa przecedzić i rozpuścić w nim żelatynę ( jeśli jest zbyt mało wywaru trzeba uzupełnić wodą ) Następnie, mięso pokroić w plastry ok 2cm . Każdy plaster ma mieć zrobioną tzw. kieszonkę. Składniki na farsz połączyć razem i napełnić kieszonki napełnić farszem. Zalepić szczypiorkiem. Ułożyć na półmisku i zalać tężejącą galaretką Udekorować wedle uznania Smacznego.