Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna, prosta sałatka. Słodko, pikantna.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 64
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 39
Składniki
Groszek, kukurydzę i czerwoną fasolę ( po pół puszki) odcedzić z zalewy i jeszcze najlepiej opłukać wodą. Wrzucić do miski, dodać posiekany szczypiorek albo pokrojoną drobno cebulę. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, pokroić w kostkę i dodać do sałatki. Otworzyć tuńczyka i całą zawartość dołączyć do warzyw w misce. Ananasa pokroić w kostkę jeżeli jest w plastrach albo gotowego również dorzucić. Wymieszać z 3 łyżkami majonezu (można dodać mniej lub więcej) i solą oraz pieprzem. Hmm, przepyszne...