Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
NIE TYLO DLA DMAKOSZY RYB
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
Z PATRĄGA USUNĄĆ SKÓRĘ,OŚCI.PODZIELIĆ GO NA MAŁE KAWAŁKI.
JAJKA UGOTOWAĆ NA TWARDO,POMIDORY I CEBULĘ POKROIĆ W DROBNĄ KOSTKĘ,JAJKA W SŁUPKI.
DELIKATNIE WYMIESZAĆ POMIDORY POŁĄCZONE Z CEBULĄ,JAJKIEM,CEBULĄ,JAJKIEM I POSZATKOWANĄ BAZYLIĄ.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
CHRZAN UTRZEĆ Z TWAROŻKIEM.DOPRAWIĆ SOLĄ I PIEPRZEM.
NA TALERZYKU WYŁOZYĆ NAJPIERW SAŁATKĘ,NA TO POŁOZYĆ PASTĘ CHRZANOWO-TWAROŻKOWĄ A NA NIĄ KAWAŁKI PSTRĄGA.SMACZNEGO!