Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i smaczne bardzo smakuje gościom i domownikom
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Pierożki ugotować wg przepisu , do ostygniętych Tortelini dodać kukurydzę , fasolę groszek , ogórki pokrojone w kostkę , pieczrki pokrojone na świartki, cebulę pokrojoną w kostkę wymieszać z majonezem (ok.3 łyżek) przyprawić pieprzem ewentualnie solą ale najpierw spróbować ponieważ marynaty są pikantne