Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i sycąca sałatka na przekąskę.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 537
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 23
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 537
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 762
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Sposób przygotowania Gotujemy jaja na twardo. Kroimy jaja na pół i układamy na talerzu. Na wierzch jajek dodajemy serek wiejski z pokrojonym pomidorem, z rozdrobnionym czosnkiem (najlepiej zdusić lub drobno pokroić), z cebulką (drobno pokrojoną) solą i pieprzem. Dodajemy plastry łososia na wierzch.