Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób przygotowania 1. Tortellini ugotowac - polecam grzybowe. 2. Żółty ser pokroic w drobną kostkę. 3. Ogórka pokroi w kostkę. 4. Kukurydzę odsączyc. 5. Wymiesza razem, dodac majonez, drobno posiekany ząbek czosnku. 6. Doprawic solą i pieprzem do smaku.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 722
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 722
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
1. Tortellini ugotowac - polecam grzybowe. 2. Żółty ser pokroic w drobną kostkę. 3. Ogórka pokroi w kostkę. 4. Kukurydzę odsączyc. 5. Wymiesza razem, dodac majonez, drobno posiekany ząbek czosnku. 6. Doprawic solą i pieprzem do smaku.