Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, przystawka na zimno..
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 62
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7155
Polecam.
Odsłon: 1679
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 62
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7155
Polecam.
Odsłon: 1679
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Składniki
Jajka ugotować na twardo,obrać i pokroić w kostkę. ser zetrzec na tartce o dużych otworach. Pieczarki umyć, obgotować, wystudzić , pokroić w kostkę, skropić sokiem z cytryny. Jajka, ser i pieczarki wymieszać z majonezem. ozdobić natką pietruszki.