Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Działkowa fasolka ze słoika podsmażona na maśle, z dodatkiem czosnku, papryczki chili. imbiru i serka pleśniowego.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 71
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 81
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 71
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 81
Składniki
Na maśle przysmażyłam czosnek, imbir, chili. Dodałam odcedzoną fasolkę i kilka minut podsmażałam.
Dodałam też fasolkę żółtą,
Dodałam sól, pieprz cytrynowy i chili w oliwie i na koniec posiekaną zieloną pietruszkę z zamrażarki.
Fasolkę wyłożyłam na talerz i posypałam pokrojonym serkiem pleśniowym. Danie dodaje energii i nie zamula. Sprawdziłam. Efekt potwierdzony. Smacznego!!!