Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, smaczne i łatwe w przyżądzeniu.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 109
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 135
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 109
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 135
Składniki
Ogórki obrać, pokroić na drobną kostkę ,wyjąć seler ze słoika i jeszcze raz go posiekać, paprykę pokroić w drobną kostkę, ogórka obrać i skroić , groszek wyjąć z puszki i odsączyć, wrzucić do prawie gotowej sałatki, jajko ugotować na twardo i posiekać. Dodać czubatą łyżkę śmietany i słoiczek majonezu. Wszystko wymieszać.