Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 492 kcal Węglowodany: 52 g Tłuszcz: 22 g Białko: 17 g
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 297
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 512
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 297
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 147
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 512
Składniki
1. Ciecierzycę odsącz z zalewy. 2. Ogórka pokrój w kostkę, kukurydzę odcedź i wypłucz pod bieżącą wodą, sałatę umyj i podziel na mniejsze kawałki. 3. W miseczce zmieszaj ze sobą oliwę z oliwek, ocet sól i pieprz. 4. Wymieszaj ze sobą pokrojonego ogórka, sałatę, ciecierzycę i kukurydzę. 5. Całość skrop przygotowanym dressingiem i posyp osiekanymi migdałami. Sałatkę podawaj z pieczywem.