Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna sałatka na każdą okazję.Szybka w przygotowaniu i zachwyca każdego gościa.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 281
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 762
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1805
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 281
Składniki
Brokuły obgotować w osolonej wodzie (od zagotowania ok 3 minuty) i przelać lodowatą wodą.rozdrobnić na mniejsze kawałki.
Jajka ugotować na twardo,po wystygnięciu pokroić w drobną kosteczkę. Dodać do brokułów.
Paprykę żółtą,czerwoną oraz konserwową pokroić w kostkę,ser żółty także,dodać do reszty przygotowanych składników. Dokładnie wymieszać.
Następnie dodać majonez oraz sól i pieprz.Wymieszać i gotowe. Smacznego!!!