Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia ,szybkie w wykonaniu, Wygląda apetycznie :):)
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 81
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 813
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 81
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 813
Składniki
Filet pokroic w kostkę taką srednia nastepnie przyprawic (solą,wegetą,papryka mielona ostrą i słodką i troche oleju) dusic do miekkosci. Cebulępokroic w drobna kostke.ogórki konserwowe pokroic w kostke ,cebulkę konserwowa przepołowic na pół
Pierwsze na półmisku musi sie znalezc filet ,potem polac go ketchupem i troche majonezem,nastepnie cebule,ogorki konserowe znowu polac ale małą iloscia (ketchup i majonez) dodac kukurydze,groszek ,fasolke i cebulke konserwowa. Znowu polac trochę (ketchupem i majonezem)
Na samą górę połozyc kapustę pekińska pokrojoną na mniejsze kawałki
Sałatka jest juz gotowa odrazu do podania
UWAGA! Jezeli chcemy ja włozyc do lodówki to nie dajemy na górę kapusty poniewaz starci ładny wygląd