Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas Bożego Narodzenia - to bardzo smaczny czas! Ps. Hedonista - oczywiście tylko w jedzeniu... WESOŁYCH ŚWIĄT!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 185
Polecam.
Odsłon: 876
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 178
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9285
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 185
Polecam.
Odsłon: 876
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 178
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9285
Składniki
Ugotować obrane ziemniaki, wystudzić.
Śledzie pokroić na drobne kawałki, podobnie jak wystudzone ziemniaki, ogórek konserwowy, jabłko i cebule (w piórka)
Wymieszać składniki w dużej misce, dodać majonez i kontrolować smak - ja dodaję sporą szczyptę soli i pieprzu, po pół łyżeczki gałki i imbiru. Dokładnie wymieszać i odstawić w chłodne miejsce.
Najlepsze na drugi dzień... o ile coś zostanie ;)