Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna sałatka na przekąskę.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 722
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 722
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 143
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 83
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 606
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Wykonanie: Jaja ugotować i pokroić w ósemki. Grzyby również ugotować z kostką i pokroić z szynką. Połączyć składniki, doprawić, dodać majonez wymieszany ze śmietaną i chrzanem, posypać natką pietruszki.