Sałatka ( pasta) z wędzonej makreli

Sałatka ( pasta) z wędzonej makreli
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Vanada
Dość szybko się ją robi, w sam raz na postne piątki:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Makrele obieramy dokładnie z ości. Rozdrabniamy. Pozostałe składniki kroimy w kostkę. Seler w drobniutkie paseczki. Doprawiamy solą, pieprzem, majonezem. Mieszamy.

  2. Podajemy z chlebem.

  3. Ja ostatnio kukurydzę zastąpiłam kiełkami fasoli mung z puszki - też było dobre.

Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 04 marca 2013
Ciekawe połączenie z selerem:-)) Ja daje tylko ogórka cebule i jajko:-)) Pewnie ciekawie smakujePozdrawiam
Maudie 07 marca 2013
Z kukurydzą i selerem naciowym nie robiłam a brzmi pysznie,do zrobienia:)
Składniki
Składniki