Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rybka pelna aromatu, swietnie nadaje sie na świeta i wszelkie "imprezki" rodzinno towazyskie. Rybkę ta zazwyczaj przygotowuję 3-5 dni przed podaniem i przechowuję w zimnym miejscu- lodowka albo balkon.
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 104
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 511
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 43
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24713
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 104
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 511
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 43
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24713
Składniki
rybke pokrojoną w niewielkie kawaleczki i przyprawiona sola pieprzem( mozna lekko posypać czosnkiem granulowanym) usmazyc tradycyjnie w ciescie nalesnikowym
wszystkie skladniki zalewy prócz ketchapu i koncentratu zagotować, 3 do zagotowanej zalewy dodac po sloiczku koncentratu i ketchapu i dokladnie wymieszać, przestudzić, 4. schlodzona zalewa zalac przygotowana w naczyniu usmazona rybkę 5.podawać nie predzej niż po 2-3 dniach zapewniam PALCE LIZAC!!!