Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 63
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 130
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 53
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 63
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 130
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 53
Składniki
Filety kroimy na pól, solimy i pieprzymy obtaczamy w mące i smażymy,aż się ładnie przyrumieni. Wykładamy na pólmisek.
Cebulę kroimy w kostke, smażymy aż się zeszkli, dodajemy keczup( sos powinien być gęstawy) chwilę jeszcze trzymamy na patelni, aż się przegotuje. Powstałym sosem polewamy rybę i gotowe. Smaczne na zimno i na gorąco. SMACZNEGO!!!!