Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filety z ryby (jaka lubisz) miruna ze skórą 4-5 szt
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 682
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 113
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 45
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2712
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 682
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 113
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 45
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2712
Składniki
Płaty rybne pociąć na mniejsze części, przyprawić , obtoczyć w mące , usmażyć
Przygotować warzywa, zetrzeć na tartce o średnich oczkach,pokrojoną w kostkę cebulę podsmażyć , dodać pozostałe składniki i wymieszać dusić do miękkości. gotowym sosem greckim przekładać rybę. Smaczna na ciepło i zimno.