Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różyczkowa dlatego, że jej podstawą są różyczki kalafiora i brokuła. Lekka, pyszna i wszystkim smakuje:) Idealna do mięska z grilla:)
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 29
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 215
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 249
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 29
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 215
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 249
Składniki
Kalafior i brokuł podzielić na "różyczki" gotować 10 minut i ostudzić. Pomidory, ogórki i jajka pokroić w dość dużą kostkę.Połączyć z kukurydzą i groszkiem a następnie z ostudzonymi "różyczkami". Wymieszać z majonezem i chrzanem.(Ilość chrzanu dopasować wg własnego uznania i ostrości chrzanu - bo bywają różne).
Schłodzić w lodówce ok. godziny a później cieszyć się pysznym smakiem:)
Proporcje produktów które podałam są na średnią salaterkę.
Życzę smacznego!!!